Дітям про безпеку на вулиці

        Віртуальна інформаційна хвилинка

    Наша бібліотека, незважаючи на карантин,  продовжує дистанційну  співпрацю з друзями, дітлахами ПДНЗ № 80 "Гвоздика ". В Україні проводиться Всеукраїнський Тиждень безпеки дорожнього руху, в рамках проведення другого етапу  бібліотекарі підготували дошкільнятам віртуальну інформаційну хвилинку "Дітям про безпеку на вулиці".

   Сучасний світ живе бурхливим стрімким життям. Вулицями мчать автомобілі та автобуси,тролейбуси та трамваї. Щоденно в Україні під колесами автомобілів гине одна дитина і зазнають пошкоджень більше десяти. Розповісти дітям про значення дорожніх знаків, особистим прикладом привчити їх з раннього дитинства поважати і дотримуватися Правил дорожнього руху – це, перш за все, обов’язок дорослих. Ми пропонуємо познайомитися з книгами, які допоможуть навчити дитину безпечній поведінці на вулиці. Ці книги у доступній формі навчать малечу правилам дорожнього руху для пішоходів. Діти дізнаються, як правильно ходити тротуаром, де гратися, як безпечно переходити проїзну частину, як поводитися в громадському транспорті та на зупинці, познайомляться з дорожніми знаками, дорожньою розміткою та світлофором.

  


Уроки безпеки для малюків.
Світлофор, дорожній знак, перехід і «зебра»… В цих мудрованих
словах допоможе розібратися яскрава книжечка, яка навчить читача
безпечній поведінці на вулиці та в побуті.

 

 

 

 

Правила дорожнього руху для малят

Що таке проїзна частина дороги, що таке тротуар та узбіччя,

 як безпечно перейти дорогу, де можна кататися на велосипеді?

Про все це дізнаєтесь, прочитавши книгу та погравшись в різні ігри на її сторінках. 

 

 


         Братчук О. Правила дорожнього руху для дітей.

В автобусі, в трамваї, в тролейбусі, в таксі дотримуватись правил повинні ми усі.Такими веселими віршами автор книги навчає читача ввічливої і безпечної поведінки на дорозі, у різних видах транспорту.

  Сподіваємося, що ці книги сподобаються дітям і стануть у нагоді для того, щоб запам’ятати правила поведінки на дорогах.

 

 



                                               


Коментарі