Молодь – надія держави

                                           Віртуальна інформаційна хвилинка
                                                                              Крокує літо в зелені, в цвіту,
                                                                    Оновлюється вся країна,
                                                                    Своє майбутнє – зміну молоду,
                                                                    Віншує щиро славна Україна.
  28 червня, поряд із державним святом, Днем Конституції України, ми святкуватимемо День молоді. День молоді відзначається щорічно в останню неділю червня. Дата виникнення свята – 7 лютого 1958 року. У незалежній Україні День молоді почали відзначати з 22 червня 1994 року, коли перший президент Л. М. Кравчук підписав Указ № 323/94 «Про День молоді» «на підтримку ініціативи молодіжних об'єднань і організацій України». Це свято всіх, хто відчуває себе молодим не лише за віком, а й душею. Адже молодість – це прекрасна пора, коли відкриті тисячі доріг, весь світ, як на долоні і будь-яка справа до снаги!

   Молодість – неповторна пора в житті кожної людини, вона веде в світ романтики, великих дерзань, в світ пошуків та відкриттів. Молодість завжди сповнена оптимістичних поглядів у майбутнє. День молоді – це свято відкриттів, безперервних пошуків, самопізнання та реалізації найсміливіших задумів. Юність – час окрилених мрій і творчого дерзання, роки пошуку, незвіданої дороги, різнобарв’я життя. Юність – це молодість, здоров’я, це віра у завтрашній день.

   Мабуть не випадково День молоді ми відзначаємо в найтеплішу, найпрекраснішу, сонячну пору року, адже саме молодість випромінює тепло і любов, саме молоді спочатку вчитися, потім працювати на благо нашої держави. Друзі! Пам’ятайте, ви – наше майбутнє, саме від вашого життєвого вибору та особистої свідомості залежить завтра ваших дітей. Юність та молодість – це найпрекрасніші періоди в житті кожної людини і особливий стан душі. А літній настрій спонукає до креативу, надзвичайних вражень та розширення кола друзів!

                                      З Днем молоді щирі вітання!

                                      З веселим та радісним днем!

                                      Хай збудуться всі сподівання,

                                      Й рясним розійдуться дощем.

                                      Хай в серці вогонь не згасає,

                                      Енергія б’є через край!

                                      Хай мудрість потроху зростає,

                                      Щастить в починаннях нехай. 
Вітаємо з Днем молоді усіх молодих і завзятих!Щиро зичимо всім молодим і юним  міцного здоров’я, бадьорості духу, завжди гарного настрою, кохання, наснаги,  благополуччя та мирного неба! Випускникам -  успішної здачі ЗНО та здійснення планів на майбутнє,  адже перед вами  відкривається безмежний життєвий простір! Будуйте плани і виконуйте задумане, всупереч усім труднощам! Мрійте і дійте! Будьте щасливими!

Коментарі