Неси добро у світ природи

     Щороку 5 червня світова громадськість відзначає Всесвітній день навколишнього середовища (World Environment Day). Головна мета свята — стимулювати активну діяльність світового співтовариства, спрямовану на збереження балансу в природі та навколишньому середовищі.
  В ООН стверджують, що тільки міжнародне співробітництво може гарантувати подальший безпечний розвиток планети. Важливо також реалізовувати ці ідеї локально, щоб кожна людина, посадила дерево, взяла участь у прибиранні території та змогла усвідомити всю важливість охорони навколишнього світу.
  Необхідно  терміново змінювати ставлення людини до природних ресурсів.
 Не забуваймо, що  всі ми живемо на одній планеті і забруднюючи природу ми шкодимо у першу чергу самим собі та своїм нащадкам. Тому пропонуємо зробити хоча б один крок на покращення стану довкілля. Можливо, хтось прибере сміття в своєму дворі, а дехто просто не залишить слідів свого перебування на природі. Саме від нас залежить наше майбутнє!
  Наша бібліотека до Всесвітнього дня довкілля підготувала відеоперегляд «Бережімо зелені легені України». Запрошуємо до перегляду!










Коментарі