Читаю англійською

 Огляд літератури

    Бібліотекарі бібліотеки-філіалу № 13 для дітей підготували огляд книг на англійській мові. Кожна книжечка допоможе дитині розширити свій кругозір, вивчити алфавіт і нові слова. Завдання представлені в ігровій формі, тому малюкові не буде нудно, він із задоволенням буде розфарбовувати малюнки, вчити віршики і розгадувати загадки. Всі знання, які дають ці книжечки, стануть хорошою основою для подальшого вивчення англійської мови.

Лев та мишеня

Ця книжка нам дуже сподобалася. Прості тексти. Слова легкі, часто повторюються, тому запам'ятовуються досить легко. Саме тому текст можна читати, а це викликає радість та впевненість в своїх силах. З'являється бажання вивчати англійську мову. У книзі багато малюнків, є цікаві завдання з кросвордами: вписати слова або віднайти у таблиці і розфарбувати їх.

 

 

Білосніжка та семеро гномів

 Книга для читання дітям, які почали вивчати англійську мову, оскільки казки в ній адаптовані (у книзі три історії: "Білосніжка та семеро гномів", "Чоботар і ельфи" та "Красуня і Чудовисько). Кожна історія поділена на розділи, і після кожного з них наводяться завдання на перевірку змісту прочитаного розділу та розвитку мовленнєвих здібностей.

 

Кумедні історії 

Ця книжка із адаптованими текстами для читання дітьми, які мають елементарний рівень володіння англійською мовою. До змісту книги входить невеликих 15 оповідань: про дівчат Люсі і Мелінду, які гостювали в бабусі; про собаку Сенді та подарунки на Різдво; про кота Тімоті, який відмовився ловити мишей; про кота, який вирушив на пошук рідної домівки; про пса, який боявся ходити сходами; про машину Габріель, яка дуже хотіла мати свій гараж; про хлопчика, який хотів змінити своє ім’я; про кота, який думав, що він людина; про дивовижну подушку у дитячій виставі; про приготування бабусі й дідуся до приїзду внука; про ведмежа, яке не хотіло спати; про дівчину Сюзан, яка шукала рожевий глечик; про будиночок, який хотів мати більше людей усередині; про пором, який мріяв зустріти і покатати короля.


Кіт у чоботях

Найвідоміший французький дитячий письменник і казкар Шарль  Перро, що жив і творив в XVII столітті, був досить популярним поетом і автором наукових праць, але в історію увійшли саме казки та оповідання Шарля Перро, на яких виховувалися покоління дітей. Більшу частину історій письменник брав з народних оповідей, але при цьому майстерно надавав їм особливий стиль, атмосферу і характер.

 

 

Спляча красуня

Усі діти люблять казки. Читати їх англійською мовою не тільки цікаво, а й корисно. Ця книга містить адаптовані тексти трьох відомих казок Шарля  Перро та  англійсько – український словник.

 

 

 

Пригоди  котика Томмі

До цієї книги увійшли  цікаві розповіді про захоплюючі пригоди котика Томмі, який разом зі своїми друзями пізнає світ: відвідує зоопарк, захоплюється веселкою, вчиться читати й рахувати.
Чекаємо вас в нашій бібліотеці після закінчення адаптивного карантину. Ось скільки книжечок на англійській мові  ми можемо Вам запропонувати!



Коментарі