Ми побудуємо швидку ракету!

                                              Віртуальна інформаційна сторінка

   12 квітня відзначається Всесвітній день авіації та космонавтики та День працівників ракетно-космічної галузі в Україні.

   Космос - загадковий світ зірок і планет, що завжди вабив і вабить людей. Таємниці і загадки Всесвіту не можуть не хвилювати нашу уяву. Безмежний, фантастичний, загадковий – такий далекий і водночас такий близький, такий рідний і одночасно такий чужий космос надихає і спонукає ніколи не зупинятися в дослідженні простору навколо нас, ставити запитання та шукати відповіді на них, мріяти про відкриття нових світів і вірити в існування чогось справді надзвичайного та незвіданого. Чи не від самого народження ми знайомимось з цим нескінченним простором, вперше побачивши небо, зорі на нічному небосхилі, спостерігаємо за тим, як сходить і заходить Сонце, змінюється Місяць... Щоб більше дізнатись про космічні таємниці запрошуємо майбутніх Ілонів Масків, астрономів та космотуристів до читання. Багато яскравих, цікавих книжок та захоплюючих дитячих енциклопедій про світ за межами Землі та його дослідження чекають на вас в бібліотеці! Відчуйте радість від пізнання нового та надихайтесь для подальших досліджень! Адже відкривати таємниці Всесвіту так цікаво та захопливо!

   В зв’язку з карантинними обмеженнями бібліотеки працюють зараз в дистанційному режимі. Наша книгозбірня продовжує співпрацювати з гуртком «Оригамі – оригінальний конструктор» ПМЦПО. Вихованці гуртка підготувалися до Дня космонавтики, намалювавши малюнки та зробивши поробки з паперу на тему космосу та його підкорення.





 

 
  А ще ми запрошуємо юних користувачів відсвяткувати День космонавтики змайструвавши ракету власноруч! А допоможе вам в цьому  майстер-клас з серії «Іграшки та розваги з папером». Іграшка «Ракета» від керівника гуртка  «Оригамі – оригінальний конструктор» ПМЦПО Ольги Сухаревської. В цій серії розповідається, як виготовити модель «Ракета» в техніці оригамі, що складається з «пускової установки» та самої «ракети».

                                         Ми побудуємо, ми побудуємо

                                         Швидку ракету.

                                         Все перевіримо, все налаштуємо

                                         І вирушаємо в політ!


Коментарі