Світ дитячої книги

Відеоперегляд

2 квітня в світі відзначається День дитячої книги. Відзначається щорічно в день народження датського письменника-казкаря Ганса Християна Андерсена.

Книга – розважає і захоплює. Вона може спонукати нас сміятися і плакати. Вона розвиває нас і збагачує нашу мову. Книжки потрібні нам, бо вони є частиною культурного надбання людства. Що може бути прекраснішим за книжку, а особливо дитячу. Саме її, дитячу книжку можна читати вголос так, що нею насолоджуватимуться і малеча, і дорослі.

Дитяча книжка – це наше перше знайомство з нескінченним світом літератури, яке триватиме протягом життя. Книжка – вона поруч від самого народження. Перші казки, оповідання та вірші читають нам наші мама і тато, бабуся і дідусь. Книжка розповідає про казкових богатирів, про шкільне життя, про далекі країни. З книжкою кожен із нас може мандрувати в минуле і в майбутнє.

Бібліотека – філіал №13 запрошує всіх своїх маленьких користувачів та їх батьків до відеоперегляду «Світ дитячої книги», де ми помандруємо у дивовижний світ книги.


Коментарі