Вас запрошує бібліотека

    Бібліотека - це місце зустрічі не тільки з книгою, але й з людьми.

Як і завжди, 30 вересня, у Всеукраїнський день бібліотек,  в бібліотеці – філіалі №13 пройшов День відкритих дверей «Вас запрошує бібліотека». Програма дня була насиченою. До свята бібліотекарі організували перегляди літератури: «Літературне кафе» та «Журнальна мозаїка», книжкову виставку «Бібліотека теж має свято».

  Головні герої свята – користувачі.  З ними були проведені вікторини: «З якої казки?» та «Вулицями книжкового міста». 

 

 

 

 

 Користувачі, які в цей святковий день відвідали бібліотеку, за бажанням, мали змогу залишити  свої побажання бібліотеці на фліпчарті.

      
Традиційно, як і кожного року у вересні, пройшло нагородження найкращого читача літа за підсумками міської Програми літніх читань «Карантин нам не завада, книга дітям завжди рада». Цього року переможницею стала Поліна Литвиненко, учениця 8-І класу гімназії №32.

   В День бібліотек завітали до дитячої книгозбірні вихованці гуртка «Оригамі – оригінальний конструктор» Центру позашкільної освіти (керівник О.Сухаревська), з якими не припинялась  робота й під час карантину. З ними було проведено багато онлайн заходів. Вони прийшли привітати зі святом, розповісти про своє хобі та зробити виставку своїх робіт під назвою «Оригамоманія».




 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ольга Сухаревська провела для гуртківців майстер-клас з виготовлення книжечки та серденька в техніці оригамі.  Книжечки діти подарували бібліотеці,  написавши в них побажання та  святкові вітання. 




   Тож День відкритих дверей довів, що інтерес до бібліотечних закладів, до читання  не спадає, а доріжка до бібліотеки не заростає.

 

 

 


 

Коментарі