Вітаємо зі святом весни!

 

    Добрі і ласкаві, мужні і ранимі, такі ніжні і тендітні, охоронниці родинного вогнища, берегині людського роду, ви народжуєте і виховуєте дітей, передаючи з покоління в покоління традиції працьовитості, культури, духовності. Вітаємо всіх жінок зі святом весни – 8 Березня! Бажаємо всім щастя, любові і добра, щоб кожен прийдешній день ви зустрічали з посмішкою, передчуттям радості і впевненості в завтрашньому дні!










  

 Вихованці гуртка «Оригамі – оригінальний конструктор» ПМЦПО, з яким ми ведемо співпрацю,  теж ретельно готувалися до цього весняного свята. Щоб порадувати своїх матусь, разом з керівником гуртка Ольгою Сухаревською, на заняттях  вони виготовляли поробки з паперу та поділились з нами світлинами з результатами своєї праці. Адже, найприємніший і найцінніший  подарунок для мами – зроблений руками її дитини. Діти з великим завзяттям взялися за справу виготовлення поробок, що стануть чудовим подарунком для мам та бабусь!



















Мамо мила й люба,

Найкраща у світі,

Бажаю тобі щастя

І дарую квіти!

Всім, хто зацікавився й хотів би теж зробити такі квіти, пропонуємо відео майстер-класу з виготовлення квітки в техніці кірігамі від О.Сухаревської

 

                                             Зі святом вас, любі жінки!

Коментарі