Відеоперегляд "Березнева котовасія"


Віртуальна година цікавих фактів

     1 березня – День весни, а також цього дня в Україні святкується  День котів, адже вони вважаються символом весни. Коти і кішки є одними з найбільш популярних і улюблених домашніх вихованців. З давніх давен вважали, що кіт – це затишок у домі. Мало хто, байдужий до цих грайливих, ласкавих і дуже розумних тварин. Їх неможливо не любити, але при цьому треба вміти поважати їх незалежність і миритися з їх безмежним самолюбством. Коти займають перше місце від загальної кількості домашніх улюбленців. Але котики завоювали не тільки реальний світ, вони стали ще й супергероями соцмереж! Затишне муркотіння, м’які лапки… Хто хоч раз не приносив додому милий, пухнастий, беззахисний клубочок?! Коти не лише оберігають домівку від гризунів, але і як багато хто стверджує, лікують та продовжують життя господарю. У багатьох країнах існують спеціальні парки для вигулювання котів, а також різні котячі магазини, кафе та готелі, де улюбленця можна поселити на деякий час. Де в будинку найтепліше, найзатишніше місце? Правильно! Там, де лежить ваш кіт або влаштувалася ваша кішечка. Тому 1 березня постарайтеся не тільки потішити своїх вусатих-хвостатих улюбленців смаколиками, а й зробити добру справу на користь бездомних тварин: відвідати притулок, погодувати «нічию» кішку біля під’їзду або перерахувати кошти в притулок. Саме для цього і встановлено це свято.

   Якщо забезпечити нашим домашнім улюбленцям  комфортне життя, повне турботи і ніжності, тоді кішки обов'язково віддячать господарям своїм приємним муркотінням.

    Всі ми знаємо що при падінні кішки завжди приземляються на чотири лапи й дуже люблять поспати. А що ще цікавого можна дізнатись про цих тваринок?               Працівники бібліотеки – філіалу №13 запрошують зазирнути у світ мурчиків та ознайомитись з деякими цікавими фактами  про домашніх пухнастиків та хвостатиків, про які ви можливо і не знали. Для цього запрошуємо ознайомитись  з відеопереглядом «Березнева котовасія».

        Вітаємо всіх любителів котів і кішок зі святом, цінуйте своїх «домашніх тигрів», бо як казав Віктор Гюго, Бог створив кішку для того, щоб у людини був тигр, якого можна погладити.

 

 

Коментарі