ЇЇ величність - книга

Книга — одне з найбільших див, створених людиною. З тих пір, як люди навчилися писати, свою всю мудрість вони довірили книгам. Книги відкривають нам світ, допомагають уявити минуле, зазирнути в майбутнє.

Книга відкриває для нас  правду, добро, любов; вона дає нам відповіді на всі запитання і гарну пораду; навчає жити, любити і працювати.

Довіряючи всі свої знання і досвід книгам, люди навчилися зберігати їх. Скарбницями книг називають бібліотеки. Сьогодні, ми не можемо уявити своє життя без книги, бо вони наші постійні супутники, наш найкращий порадник у всіх життєвих ситуаціях. Недарма в народі кажуть: книга вчить як на світі жити; хто багато читає, той багато знає.  Книги дарують нам цілющі зерна знань. Вони спонукають до творчого пошуку, прекрасних знахідок і відкриттів.

Люди завжди славили книгу. Як її тільки не називали: і джерелом мудрості, і цілителькою душі, сонячним сяйвом і рікою, що живить Всесвіт. Бібліотека – філіал №13 запрошує всіх своїх користувачів до відеоперегляду «Її величність - книга», з якого можна дізнатися багато цікавих висловів відомих людей, які присвячували їх книзі.

Коментарі