Відеоогляд "Видатні жінки Полтавщини"


 У кожного народу є священні імена, які символізують його духовність, його талант, визначають місце у світовій історії та культурі. Полтавщина вважається краєм багатим на таланти. Вона дала Україні багатьох людей, які прославили її ім’я у світі. Видатна особистість – це не обов’язково політичний чи громадський діяч, а людина, яка є патріотом країни і прославляє її в різних галузях: в науці, літературі, спорті чи мистецтві.  

   Українська жінка – особливий феномен. Полтавщина теж славиться іменами жінок, які своєю діяльністю прославляли й  зараз прославляють наш край. Їх знають і шанують не лише на Полтавщині, а й в Україні та за її межами. Сподіваємось, вам буде цікаво дізнатись про історичні особистості та про наших сучасниць, які зараз проживають на Полтавщині та щоденно працюють на благо рідного краю. Письменниці, співачки, художниці, вчені – кожен робив і робить свій вклад в українську культуру, нам є ким пишатися.

     Працівники бібліотеки-філіалу №13 підготували відеоогляд «Видатні жінки Полтавщини»  про наших землячок та запрошують до перегляду!

      

 

  Велична й неповторна українська жінка! Ми згадали далеко не всіх з цілої плеяди талановитих, творчих, незвичайних жінок Полтавщини. Якщо ви зацікавились і бажаєте ознайомитись з біографіями інших видатних особистостей жіночої статі нашого краю, ласкаво просимо до бібліотеки!

Коментарі