Пізнавати світ з книгою в руках – справа
надзвичайно цікава. Особливий інтерес у читачів викликають нові надходження.
Нові книги в бібліотеці – це завжди свято, нові персонажі та враження.
Працюємо за бібліотечною програмою . Для вас : читальний зал, абонемент , вільний доступ до Інтернету та WI-FI
четвер, 13 січня 2022 р.
Вареники – Божі хваленики
Вареники – одна з найбільш відомих страв української національної кухні, й дійшла вона до нас із сивої давнини. Українські начинки для вареників — картопля, сир, вишкварки, використовують також капусту, цибулю, гречану кашу, мак, вишні, сухофрукти, а на Полтавщині — навіть варений горох, розтертий з калиною. Готову страву подають зі сметаною чи олією, зі смаженою цибулею. Вареники з маком та ягодами посипають цукром або подають в ягідних сиропах чи в меді.
Підписатися на:
Дописи (Atom)