Дні святкові, ялинкові


  Напередодні Різдва, 5 січня, в бібліотеці-філіалі №13  пройшла квест-гра «Дні святкові, ялинкові». Спочатку проводився майстер-клас «Паперові дива». Вихованці гуртка «Оригамі - оригінальний конструктор» ПМЦПО, дотримуючись рекомендацій керівника гуртка Ольги Сухаревської, з завзяттям взялись за роботу. Діти створювали новорічні іграшки з паперу: гномика, зайчика, рухливу пташку, інтерактивну листівку.




До заходу були підготовлені перегляди літератури та виставка робіт гуртківців «Білі грані зими. Оригамі».




 На згадку про відвідини книгозбірні школярики принесуть додому власноруч виготовлені роботи. Ці поробки, сподіваємось, додадуть святкового настрою та залишать теплі спогади про цю зимову зустріч у дітлахів.  Бібліотекарі знайомили учнів з бібліотекою, провели для них зимову вікторину та ігри.




















 Відбулись веселі змагання між командами: відгадували новорічних персонажів, приймали участь в конкурсах «Попелюшка», «Найуважніший», «Знайди книжку та прочитай колядку», «Асоціації».





   

 





А ще діти розповідали колядки, які підготували до різдвяних свят: 

Бажаємо щоб захоплюючі книги допомагали нашим користувачам  знайти дорогу до знань, нових вмінь, цікавих ідей та їх втілення. В нашій бібліотеці завжди цікаво, переконайтесь в цьому й ви, запрошуємо!

Коментарі