До уваги користувачів нові книжкові виставки!

  Своєрідною візитною карткою бібліотеки є книжкова виставка. Шановні користувачі! Запрошуємо вас відвідати нашу бібліотеку та ознайомитись з новими книжковими виставками.

   В читальній залі  організована книжкова виставка «Книги читаємо – розумне черпаємо».

 

Щоб самому відшукати потрібну інформацію, коротко викладену, зверніться до довідкової літератури, зокрема до енциклопедій. Енциклопедії, представлені на виставці, познайомлять вас з навколишнім світом. Мандруючи сторінками цих книг ви отримаєте відповіді на найрізноманітніші запитання та отримаєте нові знання. Вони стануть у пригоді школярам при підготовці до уроків.

   Що почитати взимку, коли за вікном сніг та мороз, вам підкаже книжкова виставка «Книжкова заметіль», що теж експонується в читальній залі. На виставці ви знайдете казки, веселі вірші, чарівні історії та пригоди.

 

Якщо вас цікавить світ магії та віртуальні світи, то книжкова виставка «Загадковий світ фентезі» чекатиме вас на абонементі для учнів 5-9 класів нашої бібліотеки. 

     
  
Абонемент також пропонує поринути у загадковий, пригодницький та таємничий світ детективу з книжковою виставкою «Детектив – це гімнастика для інтелекту».
  
 Чекаємо вас у бібліотеці! Читайте книги! Черпайте розумне!

Коментарі