Казковий світ Волта Діснея

                                                      Відеоперегляд

  Напевно неможливо знайти людину,  якій було б невідомо,  хто такий
Волт Дісней.

 120 років тому з’явився на світ батько Мікі Мауса та Дональда Дака. Цьому талановитому казкарю, мультиплікатору і бізнесмену вдалося створити власний світ пригод і чудес, до якого на сьогоднішній день входять не лише екранізації улюблених казок, а й всесвітньо відомий Діснейленд - мрія багатьох дітлахів з усього світу, книжковий клуб, а також індустрія м'яких іграшок, ляльок і навіть дитячого одягу з принтами улюблених героїв.

Волт Дісней прославився насамперед своїми мальованими фільмами про веселі пригоди мишенят, качок, песиків та людей. Дісней дуже багато робив для охорони природи, прищеплюючи своїм читачам та глядачам любов до всього живого, закликаючи їх берегти й шанувати навколишній світ. Його зусиллями засновано парки, знято чимало науково-популярних фільмів про красу нашої планети. Але найбільше світ захоплюється мультфільмами Волта Діснея – такими як, «Троє поросят», «Білосніжка та семеро гномів», «Бембі». Водночас Дісней видавав книжки для дітей, переповідаючи відомі казкові твори й ілюструючи їх малюнками, створеними в нього на студії.

   Уолт Дісней - справжній чарівник, адже його творіння обожнюють дітлахи з усіх куточків планети. Причому, вони люблять не лише дивитися мультики - казки Діснея читати теж не менш цікаво. Тим більше, що всі вони оформлені чудовими ілюстраціями з мультфільмів.

Цей відеоперегляд, створений працівниками бібліотеки-філіалу №13, відкриє перед вами чарівний світ казок Волта Діснея – світ, де добро завжди перемагає зло, а дружба сильніша за підступи будь-яких ворогів.

 

 

Коментарі