31 грудня – останній день року

Відеоперегляд

Промайнув ще один рік. Колесо 2021 року добігає кінця, для того, щоб на мить зупинитися 31 грудня за одну хвилину до нового старту -  до зустрічі Нового 2022 року.

А поки, у нас ще є час, щоб все встигнути зробити, закінчити всі свої справи, щоб озирнутися назад, оцінити пройдений шлях, порадіти за те, що вдалося зробити, і сповнитися рішучості довести до завершення те, що зробити не встигли.

Отже, ми підбиваємо підсумки року, що минає, і таким чином зачинаємо нашу нову історію року прийдешнього. За цей рік ми знайомили наших користувачів з книжковими новинками – цікавинками. Згадували та дізнавалися щось нове про відомих майстрів слова. Підготували для перегляду багато цікавих інформаційних сторінок, і навіть побували у віртуальних подорожах. Працівники бібліотеки-філіалу для дітей №13 дарували нашим користувачам багато різноманітних відеопереглядів, і ось, закінчуючи цей цикл ми пропонуємо поринути у святкову зимову атмосферу казки разом з нашим останнім відеопереглядом «31 грудня – останній день року». 

         Бажаємо гарного перегляду та до нових зустрічей у 2022 році! 


 

Коментарі