Для дітей до зимових свят

Огляд книжкових новинок

        У повітрі відчувається запах Новорічних свят! Тож бібліотекарі бібліотеки філіалу № 13  пропонують  до вашої уваги  тематичну добірку чудових видань! Кожна з цих книг — справжня подарункова перлина до Дня Святого Миколая, Різдва чи Нового року. Ознайомтеся з оглядом книжкових новинок  та переконайтеся в цьому! Казки про зиму сподобаються і малюкам, і тим, хто трохи старше. У них завжди захопливий сюжет, вони сповнені чарами й дивами, мають добру й щасливу кінцівку. Пропонуємо почитати про зиму, про свято Нового року та Різдвяні свята від сучасних авторів.

Книга Валько «Дивовижне Різдво». Чи є краща пора в році за зимові дні та різдвяні свята? Лісові мешканці готують подарунки та прикрашають оселі в передчутті веселих свят. І треба ж такому статися, що саме напередодні Святвечора товстун Якоб втратив своє житло?! Добре, що поруч з ним були його вірні друзі. Читай у цій дивовижній книжці, як Бузиновий Ведмідь і Маленький Зайчик зарадили лихові та врятували свято!

 

Оригінальний подарунок на свята, генератор святкового настрою – книга «Мільйон різдвяних котів». Улюблені герої в улюбленому форматі, багато кумедних сюжетів, гумору та посмішок.

 

Серія книжок про пригоди юних фей – «Феєричні пригоди» - авторка  Ран Юліта. Події  різдвяного видання нової книги відбуваються у Карпатах, а самі пригоди особливо святкові та цікаві.

   Неймовірно гарну та цікаву книгу «Ельф» про клопоти чарівних ельфів напередодні  Різдва написала  Каторжина  Вежбицька. Історія містить 24 оповідання. Можна читати поступово, по оповіданню в день, а можна усю книгу прочитати за святковий день та дізнатися, чи вдасться ельфам врятувати Різдво.


Розгорніть чарівну книжечку «Магія Різдва»  й вирушайте в казкову подорож разом із Ралфі  й Королем Різдва. Настала зима, і всі радіють сніжку. До Різдва лишилися лічені дні, але зайчик  Ралфі сумує. Що ж заважає маляті радіти прийдешньому святу? Виявляється, усі його друзі впали в зимову сплячку. А як можна радіти наодинці? Проте всім відомо: на Різдво здійснюються всі найпотаємніші мрії!.. Навіть зайчикові.

Читайте та насолоджуйтеся чарівними казками, де збуваються усі мрії!

Вітаємо Вас всіх з прийдешніми святами і бажаємо здоров’я та щастя!

Коментарі