Зі святом, бібліотеко!


                                                                         День відкритих дверей

   В святковий день, 30 вересня, в бібліотеці-філіалі для дітей №13  пройшов День відкритих дверей «Зі святом, бібліотеко!» Працівники бібліотеки підготували до свята багато цікавого: книжкову виставку «Цей дивний світ – бібліотека», виставку-інсталяцію «Осінній ярмарок», які привертали увагу маленьких та дорослих користувачів, оновили ігрову зону.



  На гостини до бібліотеки цього дня завітали учні 1-3 класів групи продовженого дня ЗОШ №30. Для них бібліотекарі провели екскурсію «Книжковий дім – відкритий всім». 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   Книгозбірня зустріла нових користувачів розмаїттям цікавих книг та журналів. Діти дізнались багато цікавого про книгу й бібліотеку, переглянули дитячі журнали та книжки. А ще школярики  подивились мультфільм про бібліотеку, грали в настільні ігри, складали пазли... Під враженням від зустрічі, маленькі читайлики залишили свої привітання та побажання на фліпчарті.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   

 

 


 

 

 

 

 

 

 

  

    Вже традиційно на День бібліотек ми нагородили переможця бібліотечної  Програми «Літні канікули з книгою». В цьому році нею стала Ірина Іваницька, учениця 7-Е класу гімназії №31. Перемогу в літніх читаннях в нашій бібліотеці вона здобула вже вдруге.


    

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   Цього дня щирі слова вітання та подяки висловлювали наші постійні користувачі, заради яких ми працюємо, намагаємось задовольнити різноманітні запити та  впроваджувати інноваційні послуги.

 Чекаємо на вас, наші користувачі! Нехай читання приносить вам насолоду, а бібліотека буде вашою точкою опори!

Коментарі