Поетичними рядками доторкнуся я до мами

Відеоперегляд

Слово «мама» таке ніжне та знайоме кожному з дитинства. Мама – найрідніша людина для кожного з нас. Мама – це людина, яка дала можливість побачити сонце і небо, доторкнутися до цілого світу сповненого краси. Ніжні дотики, колискова, ласкаві слова – все це прояви материнської любові, тепла.

Щастя й краса материнства в усі століття оспівувалися кращими художниками і поетами. І невипадково – від того, наскільки шанована в державі жінка, яка виховує дітей, можна визначити ступінь культури й благополуччя суспільства. Щасливі діти ростуть в дружній родині й під опікою щасливої матері.

День матері – це найкраща можливість нагадати мамі, як сильно ми любимо і цінуємо її. Це свято з кожним новим роком стає все більш популярним, і це не дивно, оскільки мама, споконвіку, була найріднішою і найдорожчою людиною для кожного. У цей святковий день є чудова можливість  провести його у сімейному колі.

У цей день ми від усієї душі вітаємо дорогих мам зі святом. Хай світлом і добром відгукуються у душах дітей ваші нескінченні турботи, терпіння, любов і відданість! А бібліотека-філіал №13 запрошує всіх користувачів до відеоперегляду «Поетичними рядками доторкнуся я до мами».


Коментарі