Дерево родинне - глибоке коріння, високе гілля


  Відеоперегляд

15 травня – Міжнародний день сім’ї. Сім'я, родина, рід – це такі знайомі з дитинства слова, що сповнені тепла та любові. Родина – це рідний край, де можна знайти материнську ласку та батьківську любов. Це місце де нас завжди чекають рідні серцю люди.

Родина в Україні - це завжди щось унікальне та особливе. Це пам'ять роду і хранитель традицій, які творять величне майбутнє нашої країни. Кожна родина – це берегиня власного роду, яка має зберігати свій унікальний зв'язок між поколіннями. Кожен з нас повинен берегти історію свого роду, оскільки він є особливим своїми звичаями та традиціями, своїми прабатьками.  

Кожен рід в Україні створює та робить щось своє, особливе, для розвитку та процвітання нашого краю. Ми сьогодні лише маленькі гілочки такого великого та могутнього дерева роду, який має свою унікальну історію та набирає сил життя завдяки глибокому корінню, яке проникає далеко в глиб століть.

         
         Бібліотека-філіал №13 Полтавської МЦБС запрошує всіх своїх користувачів до відеоперегляду  «Дерево родинне – глибоке коріння, високе гілля»Пам’ятаймо своїх прабатьків, їх життєві дороги, які привели до сьогодення. Ми повинні пам’ятати та створювати власну історію роду для майбутніх поколінь, оскільки саме для них, ми згодом станемо тим самим міцним корінням, а вони для нас високим гіллям. І нехай ніколи не закінчується історія роду.        

Коментарі