Душу зцілює добро

 Віртуальна хвилинка

   3 грудня проводиться  Міжнародний  день людей з інвалідністю, який в Україні встановлено Указом Президента, починаючи з 1993 року.

  Звичайно, цей день не можна називати святковим, проте він підкреслює необхідність досягнення забезпечення рівних прав інвалідів і їх участі в житті суспільства. На їхню долю випали нелегкі випробування, однак вони, долаючи труднощі, проявляють виняткову силу духу і непохитну віру в життя. Вони не вимагають до себе жалю, тому що, як ніхто давно усвідомили що це шлях в нікуди. Так сталося, адже на їх місці могла би опинитися будь-яка інша людина. І для них не потрібно щось особливе, лише елементарне – можливість жити, жити серед людей, бути в суспільстві і відчувати себе людьми, як і всім нам. Адже ми всі рівні перед Богом. 

   До цього дня бібліотекарі бібліотеки – філіалу № 13 для дітей та керівник гуртка "Оригамі – оригінальний  конструктор"  Ольга Сухаревська (ПМЦПО) представили роботи талановитої дівчинки, учениці гімназії № 21  Ксенії Глушко, до речі, в гуртку Ксенія навчається техніці оригамі з 2015 року. За свої роботи  вона має багато відзнак (грамоти, дипломи).

 

 


  Першого листопада цього року їй виповнилося 15 років. Ксенія - переможець конкурсів, змагань, учасник виставок, читає вірші, малює, шиє, складає оригамі, добре вчиться.

 

 

    2 грудня у фойє бібліотеки відбулася презентація персональної виставки Ксенії Глушко. До новорічних свят вона приготувала іграшки на ялинку, сніжинки, біля яких  примостився білий паперовий ведмідь. Запрошуємо усіх відвідати бібліотеку та на власні очі подивитися на чудові поробки, які зробила ця талановита та працелюбна дівчинка.

   Для тих, хто бажає більш детально ознайомитися з мистецтвом оригамі на виставці є книжечки по техніці створення виробів з паперу.
 

 

 

   

 Запрошуємо вас переглянути виставку робіт, яка діятиме у нашій бібліотеці до кінця грудня  2020 року.

 

Коментарі