Казковий серпантин

  
    
   Добрі, мудрі, чарiвні казки завжди були у пошанi. Їх із задоволенням читають всі - i дiти, i дорослi. Казки – це дитинство людства і його мудрість. Вони бувають сумні і веселі, навчають нас розуму, висміюють ледачих і хвальків. Казки – наші  великі   вчителі, які  спочатку  виховують, а потім розважають. Вони вчать любити прекрасне, розрізняти добро  і  зло, радіти  за  перемогу інших, брати приклад з добрих, вірних і чесних  героїв.

 Бібліотека-філіал №13 радо зустрічала своїх маленьких друзів з пришкільного табору відпочинку «Голуб’ята» на базі КЗ «ПСЗШ №40».

  Цього дня діти поринули у справжній світ казки, щоб пригадати казкових героїв і разом з ними повеселитись. Працівники бібліотеки розповіли про історію казки, її народження та розвиток. Діти ознайомились з різними книгами казок, журналом «В гостях у казки», на сторінках яких оживають знайомі з дитинства герої.





 








   Також переглянули віртуальну виставку-фантазію «Бібліотека відкриває двері в казку», створену бібліотекарями, прийняли активну участь у вікторинах, а саме: «Швидко казку пригадай!», «Містечко казкових героїв», «З якої вони казки?», а ще весело та дружньо відгадували загадки про казкових героїв. Мандруючи казковими стежками діти завітали і до бібліотечного мульткінозалу, де переглянули знайомі з дитинства казки.

  Всі присутні отримали справжнє задоволення від зустрічі, оскільки кожен згадав щось знайоме з дитинства, або навпаки відкрив нове, бо казка це завжди щось цікаве та загадкове, це пригоди та перевтілення і це завжди гарний кінець з повчальною основою. 

  Читайте і слухайте казки. Нехай вони ідуть по світу, нехай живуть серед нас і після нас, хай виховують  і вчать, як треба жити по правді.

    Гарних вам канікул, друзі!

Коментарі