Літо без проблем!

     15 червня на бесіду «Безпечне літо»  до бібліотеки завітали першокласники, які відпочивають в таборі відпочинку з денним перебуванням  «Веселка»   

гімназії №33.

    Про безпеку не варто забувати у будь-яку пору року, а влітку особливо, адже у школярів з початком канікул зявляється багато вільного часу. Щоб відпочинок був безпечним  й залишив по собі тільки приємні спогади, варто знати й завжди пам’ятати правила безпеки вдома, на вулиці й на природі. До цього заходу бібліотекарі підготували відеопрезентацію-застереження «Безпечне літо», яку показали дітям. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

  Для того, щоб діти навчились грамотно поводитись в різних ситуаціях, було проведене читання та обговорення книжки Юлії Каспарової «Безпека для зайченят, дівчаток і хлопченят». Герої книжки – непосидючі зайченята, які так схожі на наших маленьких користувачів! Дітлахи уважно слухали повчальні історії та відповідали на запитання бібліотекаря.  Продовжився захід переглядом мультфільму «Азбука безпеки на дорозі» тітоньки Сови та ознайомленням з книжками про безпеку та дитячими журналами.  

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

  

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                    Приходьте в бібліотеку – поговоримо про безпеку!

 

Коментарі