Мультяшне літо в бібліотеці

      Що може бути кращим за літо? Адже літо - це час відпочинку, розваг. Літо – чудова пора! Це відмінний час поповнити сили, зарядитися енергією і відпочити. На літніх канікулах можна зайнятись своїми улюбленими справами: насолоджуватись спілкуванням з друзями,  купатися, плавати  в морі чи річці, засмагати, подорожувати, грати в різноманітні ігри… Існує безліч можливостей, аби отримати максимум задоволення від відпочинку. А ще -  перечитати чимало цікавих книг! Веселі і серйозні, пізнавальні і романтичні, з пригодами і детективними історіями… Вони чекають на вас в бібліотеці!



  10 червня, в перший день канікул, бібліотека-філіал №13 радо приймала школярів  табору відпочинку з денним перебуванням «Світанок» на базі гімназії №32.

  Цього дня діти завітали  в бібліотечний відеозал! Про різні способи відпочинку на канікулах йшлося  у відеопрезентації «І дорослі і малі - на канікули мерщій!», створеній працівниками бібліотеки. 

 Потім діти переглянули пізнавальні мультфільми про бібліотеку та дружбу, змагалися у різних рухливих іграх. 


























  

 Дітям було весело й цікаво. Вихователі пришкільного табору залишили гарні відгуки про проведений час в бібліотеці в книзі побажань, відгуків та пропозицій. Ще багато цікавих заходів чекає на таборят, розваги тривають! Бібліотечне літо обіцяє всім щось цікаве  щодня!

   Бібліотекарі побажали дітлахам провести канікули з користю, отримати  яскраві, позитивні емоції від свого відпочинку й не забувати про книжки. Добре проведене літо – запорука здоров’я та відмінного настрою. Бажаємо всім школярам гарних літніх канікул та нових вражень, що  залишать у пам’яті приємні спогади.

 

 

Коментарі