Майстер-клас «Від серця до серця» до Дня святого Валентина

    

 Хоча середина лютого –  ще зима, але і природа, і люди вже відчувають, що це не на довго. Скоро прийде весна, сонечко стане теплим і ласкавим, розтане сніг, все навкруги оживе, зацвіте, птахи заспівають… І може, саме завдяки цьому передчуттю ми з радістю зустрічаємо 14 лютого, на яке припадає найромантичніше свято року - свято всіх закоханих або День святого Валентина. 


Цього дня хочеться сказати комусь найкращі у світі слова. Кохання, любов, дружба – важливі почуття для кожного: і для дитини, і для  дорослого. Сказати про свою симпатію  можна у будь-який час. Та особливого  значення ці слова набувають у День Святого Валентина. Хлопці і дівчата пишуть одне одному листи і дарують так звані «валентинки» - вирізані з паперу сердечка, прикрашені стрічками, засушеними квітами. Серед подарунків лідирують квіти, цукерки, надувні кульки у формі серця.


11 лютого в бібліотеку  завітали третьокласники КЗ «ПСШ №40». Для них був проведений майстер-клас «Від серця до серця».





На початку заходу бібліотекарі розповіли про історію виникнення цього свята та про Міжнародний день дарування книг, що відзначається теж 14 лютого.  Потім керівник гуртка «Оригамі – оригінальний конструктор» Ольга Сухаревська провела для учнів цікавий майстер-клас з виготовлення листівки-сердечка в техніці оригамі. Свої поробки діти можуть подарувати на свято рідним чи друзям.

   














    Школярі освідчувались в коханні бібліотеці, пишучи свої зізнання  та слова вдячності за проведений  захід на фліпчарті.  В читальній залі організована книжкова виставка «Усе на світі єднає любов», на якій представлені «сердечні історії»  та література про історію свята.
 
 

Запрошуємо всіх до бібліотеки на «побачення» з книжкою.  Цікаві книги про кохання та дружбу чекають і вас!

    Шановні користувачі! Долучайтеся також до акції «Подаруй бібліотеці книгу», яка присвячена Міжнародному дню дарування книг!

Коментарі