Майстер – клас «Кораблик надії»


День захисників і захисниць України — державне свято України, що відзначається щороку 1 жовтня. Вітаємо всіх чоловіків, хлопців, жінок та дівчат, всіх тих, хто стоїть на захисті кордонів нашої Батьківщини. Вони сильні, стійкі, сміливі і хоробрі. Нехай їх служба буде спокійною, мирною, а життя - яскравим, довгим, а в домі панує тепло, затишок і любов. Шана і слава захисникам і захисницям Вітчизни, слава Україні! 

 До свята в читальній залі був організований перегляд літератури «Візьми за приклад собі героя», в книжках та журналах, представлених на якому, користувачі мали змогу познайомитися з сучасними героями нашої країни.

 
З метою виховання патріотизму та поваги до бійців, які захищають кордони нашої країни, працівники бібліотеки-філії для дітей №13 організували для учнів 5 класів КЗ ПСШ № 40 майстер – клас «Кораблик надії»  який провела майстриня Євгенія Радостєва (керівник гуртка  «Фантазія» Полтавського обласного центру науково - технічної творчості учнівської молоді).

Майстер-клас  супроводжувався відео-переглядом  з техніки виготовлення  паперового кораблика.


Учасники  заходу з натхненням демонстрували свої здібності, у кожного був кораблик, не схожій на іншій.



Працівники бібліотеки  організували виставку - пораду «Територія талантів», на якій цікаві та змістовні книжечки знайомлять з оригінальними паперовими моделями.

До Дня захисників і захисниць на виставці дитячої творчості «Тепло сердець солдатам України» були представлені поробки, зроблені нашими користувачами з душею та натхненням. 


Коментарі