Книга – найкращій подарунок


  «Книга вчить, як на світі жити» - каже народна мудрість. І дійсно,з тих пір, як люди навчилися писати,свою всю мудрість вони довірили книгам. Книги нас підтримують,відкривають нам світ,допомагають уявити минуле,заглянути в майбутнє. А ще – книга найкращий подарунок.



 Напередодні Всеукраїнського дня бібліотек бібліотека-філія № 13 для дітей Центральної бібліотеки Полтавської МТГ проводить серед своїх користувачів благодійну акцію «Подаруй бібліотеці книгу». В кожного з нас вдома є книги, які ми вже прочитали і можемо поділитись ними з іншими людьми,які захоплюються читанням. Передати книгу в дар бібліотеці – значить подарувати книзі друге життя і справжнє задоволення багатьом читачам на довгі роки. Адже нові книги це завжди свято для широкого читацького загалу. Ми щиро і безмежно вдячні за подаровані  книги,бо впевнені – вони обов’язково знайдуть свого читача і стануть важливою частинкою нашого фонду.



Серед постійних дарувальників сім'я Іваницьких (ЗОШ № 31),Гавриленко Ольга,Мороз Діана (ЗОШ № 33). Приємним подарунком для бібліотеки стали книги від користувачів Максимової Аріни та Великої Аліни,Скриль Софії (Ліцей № 32 «Європейський»),Яни Одностеблець. Серед подарованих книг – видання зарубіжних авторів Т.Гофмана «Лускунчик»,Л.Керролл «Аліса в задзеркаллі». Цікава та корисна для маленьких користувачів  буде подарована  книга «Чароцвіт» - рослини Червоної книги України. Також нашій бібліотеці подарували твори К.Матюшкіної серії «Прикольний детектив» та серію книжок  «Дитячий детектив» Сера Стіва Стівенсона. Це книги для дітей і про дітей. Написані вони цікаво і доступно та доповнені гарними ілюстраціями.



Запрошуємо всіх небайдужих людей,всіх земляків долучитися і надалі до благодійної акції «Подаруй бібліотеці книгу!». Можливо,саме Ваша книга стане комусь у пригоді:спонукає замислитись,чи дасть пораду,а може просто стане комусь гарним співрозмовником та додасть гармонії у життя.

 



Коментарі