Бути своїми!


Український інститут книги вже традиційно щороку проводить акцію «Національний тиждень читання». Цього року Національний тиждень читання проходить з 4 по 10 грудня під гаслом «Бути своїми». Ця Всеукраїнська інформаційно – просвітницька акція має на меті консолідацію українського суспільства навколо читання як життєвої стратегії. «Читання є важливим у час миру і добробуту, але ще важливішим – у часи випробувань, які випали на нашу долю через війну. Книжки можуть стати нашим захистом і нашою зброєю, друзями і порадниками, вчителями і лікарями. За допомогою Акції ми хочемо привернути увагу до важливості і приємності читання, надихнути українців відвідати бібліотеку чи книгарню», - пояснюють в інституті книги.

Бібліотека – філія №13 для дітей долучилася до цієї акції. А як було нам приємно в ці дні отримати нові книжки, не можна передати! Раділи всі: і бібліотекарі, і користувачі! Відбулася довгождана зустріч книжок та читачів! Казки, пригоди, історичні оповідання, комікси, детективи, фентезі, та що там казати, запрошуємо всіх до нашої бібліотеки і ви самі побачите та  виберете на свій смак.

Вас чекають перегляд літератури «Калейдоскоп цікавих свят» на абонементі для учнів 1-4 класів, перегляд літератури «Увага! На горизонті НЛО! Нові літературні обєкти » для учнів  5-9 класів та виставка новинок «Атракціон книжкових новин» в читальній залі нашої бібліотеки. А ще ви отримаєте подарунок : закладку з логотипом цьогорічним "Бути своїми" ! 

 

Книжки чекають вас!

Коментарі