Повертайтеся живими додому


                      

         День Збройних сил України — це, насамперед, свято на честь тих, хто захищав та нині захищає нашу землю від ворогів. Свято хоробрих військовослужбовців, завдяки незламному духу яких Україна досі лишається суверенною незалежною державою. В рамках  відзначення цього дня працівники бібліотеки – філії для дітей № 13   оформили  виставку – перегляд  «Уклін всім, хто край свій боронить», та провели інформаційну хвилину «Почесний обов'язок служити Україні». На виставці розміщені матеріали про Збройні Сили України, про подвиги  українських захисників.

Учні  Донецького фахового  коледжу спортивного профілю на базі факультету фізичного виховання   педагогічного університету у м. Полтаві прийняли участь у акції «Лист солдату».

Студенти  написали зворушливі листи, щоб підняти бойовий дух солдатам, що захищають країну, підбадьорили їх та побажали живими повернутися до рідних домівок.  Хлопці та дівчата  переконані, що їхні листи з теплими побажаннями стануть для військовослужбовців оберегами на передовій, адже в кожен із них вони вклали часточку свого серця.

Колектив бібліотеки також висловлює величезну пошану кожному воїну за оборону нашої держави та нашого життя!

Низький уклін і світла пам'ять тим, хто віддав своє життя за нашу незалежність, нашу свободу.

Бажаємо всім нам миру і перемоги!

СЛАВА УКРАЇНІ, ГЕРОЯМ СЛАВА!

Коментарі