Зустріч з бібліотекою


До бібліотеки – філії № 13 для дітей на урок – екскурсію «Зустріч з бібліотекою» завітали учні 1-4 класів школи «Вітрила надії». Уважно і з великим зацікавленням діти прослухали розповідь: які ж правила існують в бібліотеці, що таке формуляр, книжкова виставка і що бібліотека – це дім, де живуть книги. Бібліотекарі розповіли, що навколо  нас є багато – багато книжок, які стають для  нас розумними і вірними  друзями. Всі присутні дітлахи стали нашими користувачами, познайомились з читальною залою та абонементом для учнів 1-4 класів.


В читальній залі маленькім користувачам була представлена  книжкова виставка «Книга – мудрий старий друг, книга знає все навкруг», на якій вони  ознайомились з цікавими книгами та побачили найменшу книжечку та книжку – велетень.





Вікторина по казках, загадки, весела руханка «Гарний настрій» дуже сподобалися дітлахам.




Цікаво пройшов урок, але незвичайний, а бібліотечний, на ньому не ставили оцінок і не задавали  домашніх  завдань. Сподіваємось, школярі стануть активними читачами нашої бібліотеки й не розлучатимуться з другом – книгою протягом всього свого життя. 

 

Коментарі