Акція добрих справ

 Книга – найкращий друг дітей. Значення книги в наші дні надзвичайно велике. Вона вчить  розуму, з неї можна  дізнатись про навколишній світ. Книжки — як люди: народжуються, живуть, старіють, хворіють та потребують лікування.



В бібліотеці – філії № 13 для дітей Центральної бібліотеки Полтавської МТГ відбулася акція добрих справ «Книжкова лікарня». Для проведення цього заходу були підготовлені книги, які потребують ремонту.



 На початку маленькі користувачі прослухали бесіду про роль книги у житті людини, отримали «рецепти» лікування книжок, а потім із задоволенням і з великою відповідальністю взяли участь у реставрації книг: підклеювали обкладинки та палітурки, розправляли загнуті сторінки, стирали гумкою олівцеві позначки. Займаючись ремонтом, діти захопилися новою, по-справжньому корисною справою, відчули важливість своєї роботи, адже вони подарували книгам "нове життя"! Завдяки їхнім старанням старі, пошарпані книжки стали такими приємними на вигляд, що їх відразу захотілося взяти до рук і прочитати.



Кожен вибрав собі книжечку, яку "полікував", для домашнього прочитання. Бережіть книгу! Допоможіть їй залишатися красивою і чистою, а вона допоможе вам стати освіченими людьми!


 

 

Коментарі