Миттєвості кохання


  День закоханих – щорічне свято, яке відзначають 14 лютого. Це день, коли ми даруємо одне одному  слова любові та щирі усмішки, тепло наших сердець.

Існує декілька легенд появи цього свята, але яка з тих легенд правдива – вибирати кожному самостійно.

Але ми й досі вітаємо один одного святковими листівками – валентинками, які вирізаємо власноруч або купуємо вже готовими. Так було і колись у минулому, хлопці та дівчата писали листи - якийсь простенький, але щирий текст. Але виявилось, що не всі уміють писати такі слова, тому цю справу було поставлено на комерційну основу, і вже у ХІХ столітті з’явилися листівки, оформлені «готовими почуттями» - яскраві, ароматизовані й упаковані в спеціальні коробочки. Ось так. В цей день ми даруємо не лише валентинки, але й цукерки, інші сувеніри та подарунки. Чудовим подарунком у цей день може стати цікава книга про справжнє кохання.

Працівники бібліотеки-філіалу №13 для дітей, запрошують всіх своїх користувачів зустрітися з найбільшою кількістю закоханих саме в нашій бібліотеці, тому що ми знаємо, що вони живуть на сторінках книжок, які ми із задоволенням пропонуємо прочитати всім бажаючим.  Завітайте  до нашої бібліотеки, ознайомтесь з книжковою виставкою «Миттєвості кохання», яка сповнена справжніми почуттями.


 


Коментарі