Солодкий світ дитинства

 Відеоперегляд 

Солодощі – це справжні скарби у дитячому житті. Солодощі – це смаколики, якими нас з ранніх літ пригощають дорослі. А які ж вони смачні особливо у святкові дні, хоча ними полюбляють ласувати і щодня. 

Солодощі з кожним днем все більше місця займають в нашому житті, оскільки їх кількість та різноманітність просто вражає. Солодкий світ вабить нас своїм багатством форм, смаків та «національністю». Сьогодні ми маємо змогу смакувати кондитерські вироби різних країн світу, збагачуючи свої солодкі уподобання.

Кожен з самих ранніх літ в теплі, навіть спекотні дні літа полюбляє ласувати смачним морозивом. А як тепло і затишно, коли п’ємо гарячий чай чи каву разом з цукерками чи зефіром, а за вікном завірюха та кружляє білий, пухнастий сніг. Не можемо не згадати про свята, а особливо зимові, на які чекають і діти, і дорослі. Зимові свята особливо щедрі на різноманітні солодощі – це і цукерки, і тістечка, і шоколад, і теплий але солодкий мамин пиріг, який своїми ароматами вабить нас до себе. Не можемо не згадати про сімейні свята, які не бувають без торта, а вони які тільки не бувають!

Тож працівники бібліотеки-філіалу №13 бажають всім дітям солодкого дитинства та запрошують до відеоперегляду «Солодкий світ дитинства».

Коментарі