Публікації

Показано дописи з вересень, 2014

Фотоальбом роботи бібліотеки

Зображення
Всеукраїнський день бібліотек Всеукраїнський день бібліотек Конкурс "Найкращий читач  бібліотеки 2013 року" Інтернет і бісероплетіння -друзі Літо у бібліотеці Гурток "Талановиті пальчики" Гурток "Талановиті пальчики"
Зображення
  З ДНЕМ    НАРОДЖЕННЯ      НАША ПОЛТАВО!!!          Рік заснування: 899 р.. День міста відзначається 23 вересня  на честь річниці з дня визволення від німецько-фашистських загарбників (1943). . Полтава (укр. Полтава) - місто на Україні, обласний центр. Займає одне з перших місць по добробуту і достатку жителів України. Полтавська земля здавна славиться своєю гостинністю і привітністю, полтавчани - привітні й милі люди. У Полтаві народилися: Котляре́вський І.П ( український письменник, поет, драматург, зачинатель сучасної української літератури, громадський діяч),Симон Петлюра (український політичний і військовий діяч, публіцист), Анатолій Луначарський (російський радянський письменник, громадський і політичний діяч, перекладач, публіцист), Юрій Кондратюк (знаменитий теоретик світової космонавтики) та багато інших відомих людей  . У моїй Полтаві зацвіли каштани У  моїй Полтаві  запалали свічі сонячні ,ласкаві зацвіли каштани  вчора опівночі тай зачарували вс

Моя Полтава.wmv

Екскурсія « Перші кроки в бібліотеку».

Зображення
Екскурс ія « Перші кроки в бібліотеку».      15 .09.2014 року   о 10-00 в   дитячу бібліотеку завітали маленькі   вихованці дитячого садочку № 80   старшої групи « Берізка» - вихователь     Гавриленко    Т.І. Екскурсію по бібліотеці   провела   зав.бібліотекою     Моргун .Т. Для більшості    діточок    це була перша зустріч з бібліотекою ,вони   уважно слухали про те ,що таке бібліотека, як в ній поводитись , як користуватися     книжечками    та журналами.   Діти дізналися , що в бібліотеці є читальний зал та абонемент, а ще   безкоштовний інтернет-центр де дітки зможуть покищо разом з батьками  поринути  до  цікавої інформації  у мережі Інтернет . Дошкільнята    відповідали на питання вікторини   «Відгадай з якої казки», ознайомилися    з книжковими виставками ,та переглянули    дитячі журнали та енциклопедії .    Бібліотекар    Коваленко І. провела для дітей   екскурсію на молодшому абонементі    та   звернула увагу   на тематичну полицю   «Кобзарик

Читацькі посиденьки « Бібліотека потрібна всім.»

Зображення
        Читацькі посиденьки  « Бібліотека  потрібна всім.»            29 с ерпня      2014 року о 16-00 в бібліотеці філії №   13 для дітей відбулися    чергові   читацькі посиденьки   « Бібліотека   потрібна всім.» Цей захід був   запланований   в рамках громадських обговорень «Бібліотека в житті громади. Йдемо в майбутнє разом.» За декілька днів до заходу розвісили оголошення з   планом     міроприємств   з серпня по жовтень   місяц . Бібліотечний актив команда «СМАЙЛ» приготувала   виставу   « Про слоненя , яке пішло до школи » . Діти самі намалювали яскраві , казкові запрошення . До нас   завітали мешканці   нашого мікрорайону : читачі , матусі, бабусі . Плахова Анна  шк. 40, 1 кл. На початок заходу   завідуюча бібліотекою  Моргун Т.   розповіла усім присутнім   про громадські обговорення   та запросила   взяти    в них   активну   участь. А потім почалася вистава. Всі побачили смішне слоненя, вовка, козу, маленьких мишок. Було дуже цікаво та весело.           

Перший урок -" УКРАЇНА -ЄДИНА КРАЇНА"

Зображення
Перший урок -" УКРАЇНА -ЄДИНА КРАЇНА"     1 вересня 2014 року в   читальному залі та   інтернет-центрі бібліотеки філії № 13 для дітей   бібліотекарі   Опришко   С . , та   Артюх Л . провели Перший   Урок на   тему : « Україна- єдина країна». До   бібліотеки завітали учні   школи № 30 , -6-Г, 8-Г та 8-М   класів   зі своїми класними керівниками: Максимович Ю.М.,   Осипова О.О., Мовчан О.О. Перший урок включав у себе цілу серію цікавої і змістовної інформації , а саме вікторини ,пісні про   Україну , вірші , прислів’я і вислови видатних людей про   Батьківщину. Учням були представлені тематичні полички « Святиня нашого народу» , книжкова виставка   «Неба блакить , неозорі поля , це рідний край , українська   земля» та   книжкова   виставка   до   Дня знань «Кличе вересень за парту» ,а також   виставковий стенд «Україна –Єдина». Бібліотекарі підібрали та підготували відео фрагменти про   Україну ,про її адміністративно-територіальні        округи- http: