Екскурсія « Перші кроки в бібліотеку».



Екскурсія « Перші кроки в бібліотеку».

 

   15 .09.2014 року  о 10-00 в  дитячу бібліотеку завітали маленькі  вихованці дитячого садочку № 80  старшої групи « Берізка» - вихователь    Гавриленко   Т.І.
Екскурсію по бібліотеці  провела  зав.бібліотекою    Моргун .Т. Для більшості   діточок   це була перша зустріч з бібліотекою ,вони  уважно слухали про те ,що таке бібліотека, як в ній поводитись , як користуватися    книжечками   та журналами.
 Діти дізналися , що в бібліотеці є читальний зал та абонемент, а ще  безкоштовний інтернет-центр де дітки зможуть покищо разом з батьками  поринути  до  цікавої інформації  у мережі Інтернет .
Дошкільнята   відповідали на питання вікторини  «Відгадай з якої казки», ознайомилися   з книжковими виставками ,та переглянули   дитячі журнали та енциклопедії .
   Бібліотекар   Коваленко І. провела для дітей  екскурсію на молодшому абонементі   та  звернула увагу  на тематичну полицю  «Кобзарик  – дошколярик» (до 200-річчя Т.Г. Шевченка). Запропонувала  приходити з батьками та брати  книжечки додому .
 Діти  одержали цікаву нову  інформацію про  книгу та бібліотеку  і  впевнилися , що  в  час  інформаційного  буму      книга  ніколи не  застаріє, як джерело знань!



 



Коментарі