Читацькі посиденьки « Бібліотека потрібна всім.»



     Читацькі посиденьки  « Бібліотека  потрібна всім.»
 
         29 серпня    2014 року о 16-00 в бібліотеці філії №  13 для дітей відбулися   чергові  читацькі посиденьки  « Бібліотека  потрібна всім.» Цей захід був  запланований  в рамках громадських обговорень «Бібліотека в житті громади. Йдемо в майбутнє разом.» За декілька днів до заходу розвісили оголошення з  планом   міроприємств  з серпня по жовтень  місяц . Бібліотечний актив команда «СМАЙЛ» приготувала  виставу  « Про слоненя , яке пішло до школи » . Діти самі намалювали яскраві , казкові запрошення . До нас  завітали мешканці  нашого мікрорайону : читачі , матусі, бабусі
.
Плахова Анна  шк. 40, 1 кл.

На початок заходу  завідуюча бібліотекою  Моргун Т.  розповіла усім присутнім  про громадські обговорення  та запросила  взяти   в них  активну  участь. А потім почалася вистава. Всі побачили смішне слоненя, вовка, козу, маленьких мишок. Було дуже цікаво та весело.  
       Наприкінці  батьки подарували дітям  повітряні кульки , а бібліотекарі  вручили  солодкі призи  та привітали  з початком навчального  року  , а дорослим запропонували  заповнити анкету « Бібліотека моєї громади» , та написати  свої пропозиції  та побажання в скриньку  « Я хочу бачити  бібліотеку ….».  




Карпінська О.Л., Карпінська П., Гречана В.,Плахова А.Тутова Є., Шамрай В., Оніщенко Ю.



 
Карпінська  Ольга Леонідівна



Коментарі