Державні символи України – святині нашого народу

Ось і завітало літо, сповнене  теплом, сонцем та яскравими враженнями. Для вихованців пришкільного табору «Веселка 2024» бібліотекарі бібліотеки – філії № 13 Центральної бібліотеки ПМТГ провели Гру – подорож «Державні символи України – святині нашого народу», на якій розповіли про найдорожче серцю кожної людини — Батьківщину, а саме про нашу  рідну Україну та її символи,  які характеризують державу, відображають її побут, традиції, господарювання та історичне минуле. Для кожного з нас найдорожча і найрідніша та земля, на якій ми народилися, де живуть наші батьки, рідні, де поховані наші предки.

До заходу були організовані перегляд літератури «Символи України» та тематична полиця «Калинонька червона». 

Працівники бібліотеки підготували дуже цікаву програму, діти відповідали на питання вікторини «У нашім серці Україна», збирали пазли з карти України, танцювали під веселу руханку  та приймали участь у відео – вікторині «Моя Україна».


 

Наприкінці бібліотекарі запропонували дитячі журнали, книжки, побажали своїм маленьким відвідувачам гарного літа та нагадали, щоб за відпочинком та розвагами не забували читати!


Коментарі