Час читати!

Не встигли озирнутися, і ось уже закінчується перший літній місяць, такий довгоочікуваний і радісний для всіх школярів. У дні літніх канікул бібліотека – філія № 13 Центральної бібліотеки Полтавської МТГ продовжує  цикл заходів для дітей «Літо з книгою», щоб наші юні читачі зрозуміли, що в  дитячій бібліотеці можна не лише знайти потрібну літературу, а й цікаво та пізнавально провести час.

Вже з порога бібліотека зустрічає своїх читачів цікавими книжковими виставками «Віддамо цей світ дитині», «Літня фішка – модна книжка», «Літнє книжкове меню»; виставка віршів та оповідань про літо  «Літературний FRESH». Також читачі можуть помилуватися виставкою малюнків вихованців Полтавської дитячої художньої школи «Квітне Україна». Літній бібліокінозал запрошує  дітлахів на перегляд цікавих  мультфільмів.



Маленьким відвідувачам дуже сподобались  цікаві  заходи: літературний вікенд  «Веселись, грай і книжки читай», літературні жмурки «Знайди героя казки». Безсумнівно, найяскравішими подіями червня стали святкова програма до Дня захисту дітей «Світ щасливого дитинства»  та бібліопікнік «Літо,книга,я!».

Сонячні зустрічі з книгою продовжуються, адже літо триває. Бібліотека з радістю прийме у свої обійми всіх бажаючих – добрих книжок вистачить на всіх читачів!



 


Коментарі