Наш дім -Земля

 

Для України сьогодні як ніколи актуальними є питання миру, захисту своєї землі, своїх людей та довкілля.  Людство зосереджує увагу на гострих проблемах навколишнього середовища та вживає заходи  для їх вирішення.



Не залишають поза увагою питання охорони довкілля і працівники бібліотеки – філії № 13 Центральної бібліотеки ПМТГ. До  Міжнародного дня Землі для студентів Донецького спортивного коледжу бібліотекарі провели цікавий екологічний  квест «Я + Природа = МИ», який допоміг  молоді  виявити свої знання у живій природі. З великим задоволенням  діти відгадували загадки про птахів і риб, відповідали на питання про тварин, комах, відгадували рослинну символіку на прапорах і гербах країн світу.

Особливу увагу приділили книжковій виставці "Зелене диво - Земля". На виставці представлені яскраві, барвисті енциклопедії про тварин, птахів. Книги допоможуть більше дізнатися про дивовижний світ природи та замислитися над тим, як зберегти цей світ.

 Учням  4 класу Спеціалізованої школи № 40 бібліотекарі  запропонували пізнавальну інформаційну хвилину «Дивовижний світ природи». Юні шанувальники  природи познайомилися з глобусом, дізналися, чому Землю називають блакитною планетою, поговорили про те, що Землі загрожує небезпека і походить вона від нас – людей.

Ми  всі віримо, що  обов’язково збережемо наш дім, виженемо з нього ворога та почнемо відновлювати багату українську природу.

Коментарі