Міжнародний день дитячої книги


Міжнародний день  дитячої книги знову зібрав   шанувальників читання в бібліотеці – філії    № 13 для дітей  на веселі  заходи. В цей день бібліотека перетворилася в  справжню казку.



Для допитливих читайликів  оформлено  оригінальні книжкові виставки: «Цікаві таємниці в книжковій скарбниці», «Скільки народів – стільки казок», «Сузір'я вічного й святого – дитяча книга на землі», на яких представлені твори сучасних дитячих українських та зарубіжних письменників.  Багато нового та цікавого  дізналися діти, прийнявши участь у літературному  круїзі «Казкові розваги разом з книгою». Не менш задоволеними  залишились відвідувачі від  відео вікторини «Герої книг – герої мультфільмів». Знавці  казок відгадували назви  та авторів книг, впізнавали казкових героїв за  ілюстраціямм.

Хлопчики та дівчата малювали героїв  до своїх улюблених книжок. Якщо є книги – потрібні  для них  яскраві, кольорові   закладки,  які  діти  зробили  у подарунок для улюбленої книжки.

  Не залишились без уваги бібліотеки і наймолодші читайлики – вихованці Центру дитячого розвитку «Мауглі». Для  малечі працівники бібліотеки провели  казкову феєрію «Чарівна скринька» з весняними  загадками, вікторинами, веселими руханками.

Задоволені  та щасливі  діти  обіцяли бути справжніми друзями книги та бібліотеки!

 

Коментарі