«Святкове мереживо зими»

 Працівники дитячої бібліотеки – філії №13 Центральної бібліотеки Полтавської МТГ намагалися створити для своїх відвідувачів приємні, казкові миті. У приміщені книгозбірні панували радість і веселий сміх, тому що тут розпочався зимовий бібліо-STREET  «Святкове мереживо зими» - черга казкових пізнавально – розважальних заходів. «До нас прийшла гарнесенька, зимонька білесенька» – така була ігрова карусель,  у якій взяли участь найактивніші читачі.

У дитячій книгозбірні просто вирувало життя, веселі забави приваблювали малечу. Для всіх бажаючих знаходилось місце, де можна було займатись улюбленою справою: малювати, складати пазли, порухатися під музику, погратися в ігри, погортати дитячі журнали, обміняти книгу.

Читачі поринули в атмосферу новорічних забав, де на них чекали солодкі сюрпризи і пригоди. Виставка – гра «Веселі забави з книгою» запропонувала дітям ознайомитися з книгами, які висвітлюють історію святкування зимових свят усіх народів світу, також всім сподобалися книжечки з зимовими казками, загадками та прислів’ями. Виставка мала казковий вигляд, тому що була оформлена новорічною мішурою, іграшками. Ці новорічні розваги принесли в бібліотеку атмосферу найтеплішого свята. Та хоч на вулиці і холодно, у нашій залі чудова ялинка, дитячий сміх і живе людське тепло та спілкування.






Коментарі