Майбутнім технікам.

 

В дитячій бібліотеці – філії № 13 пройшов огляд літератури «Майбутнім технікам». Були представлені книги для дітей шкільного віку, а також для всіх, хто небайдужий до техніки. Всі відвідувачі з задоволенням переглядали запропоновані книжки тому, що читати книги про транспорт не менш цікаво, ніж пригодницькі романи.

Вся сучасна техніка має довгу цікаву історію розвитку і вдосконалення. Окрему увагу заслуговує література про автомобільний транспорт, книги для хлопчиків про машини містять всю необхідну інформацію. Звернули увагу на книгу "Велика енциклопедія. Паровози, тепловози, електровози від А до Я". Вона адресована допитливим дітям і дорослим: транспорт, автомобілі, техніка – це цікава, корисна та улюблена тема. 



 

 

 

 

 

 

 

 

 

Наш читач Опошнян Володимир дуже любить читати книги по техніці, особливо про роботів та машини. Йому дуже сподобався перегляд літератури «В світі нових технологій», він з матусею переглянув уважно всі книжки та вибрав собі до дому книгу «Роботи». А ще вони з мамою запропонували маленьке відео, де він ремонтує свій електромобіль.

 

 Не менш цікавою є література про військову техніку. Книги відмінно описують всі етапи виробництва і вдосконалення військової техніки та зброї, які  на сьогоднішній день досягли кульмінації свого розвитку. Навіть найбільш миролюбні держави не можуть обходитися без армій та озброєння, покликаного оберігати мирний труд.

  Книжка О. Завязкіна «Велика книжка.Бойові вертольоти» розкаже про бойові вертольоти, читачі дізнаються про можливості й призначення цих дивовижних машин. Видання доповнене чудовими фотоілюстраціями. Ще одна книга  О. Зав’язкіна «Велика книжка. Бойові кораблі» розкаже про історію розвитку бойових кораблів та їх технічне устаткування. Перегляд літератури «В світі нових технологій» чекає користувачів.

 Приходьте та знайомтесь з цікавими книжками!

 

Коментарі