Веселкові острови книжок

 

 



   Літо – весела пора, коли хочеться проводити на свіжому повітрі якомога більше часу.  Яскраве сонце і теплий вітерець так і ваблять піти прогулятися. Парки, сквери, подвір'я, дитячі майданчики стають найбільш популярними місцями відпочинку та розваг для дітей і їх батьків. Але любителям  літератури хочеться і почитати, і довше побути на залитих сонцем вулицях.

 

 Чудовий вихід в таких випадках – читальна  зала  просто неба. Працівники бібліотеки-філії № 13 для дітей Центральної бібліотеки Полтавської МТГ запросили   молодих матусь, бабусь  та маленьких   користувачів до літньої читальної зали під відкритим небом «Сквер літературного читання».

 




 Веселі, заряджені позитивом та літнім сонцем маленькі гості бібліотеки  переглядали різнокольорові періодичні видання, читали цікаві дитячі книжки, приймали участь в літературних вікторинах, головоломках, грали в настільні ігри.

 На літньому майданчику  читачі ознайомилися з тематичною книжковою  виставкою «Веселкові острови книжок».  А  в бібліотеці всіх бажаючих чекав перегляд мультфільмів. За допомогою ігрових, цікавих  заходів бібліотекарі прагнуть розвивати у дітей кмітливість, винахідливість, ерудицію, виховують любов до читання.

 Такі активності допомагають заспокоїти дітей, що особливо важливо у цей час, налаштувати їх на позитив, переконати, що кожен день чудовий і може принести яскраві враження, знання, приємне спілкування з новими друзями та цікавими казковими героями.

Коментарі