Пам'ятаємо і будемо пам'ятати

 День пам'яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України — пам'ятний день в Україні, який відзначають 29 серпня. Це не єдиний день у році, коли ми згадуємо, віддаємо шану, розповідаємо про тих, хто віддав життя, щоб відстояти Україну, її державність, незалежність і соборність. Але в цей день треба зосередитися на пам’яті, шані і вдячності.

З нагоди вшанування  Дня пам’яті захисників України в бібліотеці-філії № 13 для дітей Центральної бібліотеки Полтавської МТГ  пройшов цикл заходів. В читальній залі організовано виставку-інсталяцію «Українці – нація героїв», бесіду за книгою «Війна і мир» Костянтина Бобрищева – члена Міжнародної Асоціації письменників і публіцистів, почесного громадянина Кобеляцького та Новосанжарського районів Полтавської області.



 


 Разом із тим, бібліотекарі запропонували юним відвідувачам цікавий майстер-клас по виготовленню квітів «Соняхи пам'яті».   

   Українці — сильна нація, загартована кількасот літньою боротьбою. Пам’ять про наше героїчне далеке й близьке минуле є важливим елементом національної свідомості, бо вона об’єднує і мобілізує українців. Тож пам’ятаймо, що без глибокого відчуття патріотизму, самовідданості та любові до рідної землі, неможливо побудувати сильну, самостійну та успішну державу, за щасливе майбутнє якої і досі гинуть наші співвітчизники!



Коментарі