"Янгелятко-оберіг"


Майстер-клас

До дня Святого Миколая  існує  давня  традиція – дарувати фігурку янгола – символу  охоронця сім’ї. Янголятко можна подарувати близьким та друзям з будь – якого приводу, але особливої ​​теплоти та сили образи янголів набувають у новорічні та різдвяні свята. Напередодні новорічних свят в бібліотеці відбувся творчій майстер – клас  «Янголятко –оберіг». Хлопчики та дівчатка, а також їх матусі – постійні  користувачі нашої бібліотеки  з великим ентузіазмом взялися за цікаву справу  в виготовлені оберегу.

 


Допомагали дітям виготовляти новорічні прикраси гості бібліотеки – майстрині  гуртка рукоділля «Фантазія» Полтавського обласного центру науково-технічної творчості учнівської молоді – Т. Романовська (заст.директора з навчальної роботи) та Є. Радостєва ( керівник гуртка). Багато корисних порад у виготовленні янголяток, сніжинок та інших новорічних  прикрас розташовано  у яскравих дитячих журналах, та книжках на виставці-перегляді  «Рукотворне диво», який бібліотекарі запропонували  своїм  читачам.

 


 


 

На майстер – класі  всі працювали дружно і весело, тому створені янголятка вийшли у дітей чудовими. Хочеться вірити, що такі творчі заходи в бібліотеці  допомагають створити для маленьких користувачів гарний новорічний настрій, любов та повагу до ближнього.

 


 

Коментарі