Презентація книг Галини Гайдученко.


 

 

В читальній залі бібліотеки – філії №13 Центральної бібліотеки ПМТГ свої книги презентувала постійна користувачка, чарівна жінка, чудова мама та гарна бабуся -  Галина Гайдученко. Вона пише книги з фантастики, містики, пригоди та науково – популярну літературу.

 






 Має дві вищі освіти, технічну та педагогічну. Працювала бухгалтером, лаборантом, вчителем, вихователем, але більше всього бібліотекарем в Обласній юнацькій бібліотеці імені О. Гончара. 

«Починала я майже, як усі, з віршиків, потім створила власний Літературний театр, який пропрацював майже 10 років» - говорить письменниця.

 

До речі, перед самим COVID-19 Галині Вікторівні прийшло запрошення з Канади на міжнародний симпозіум письменників – фантастів. ЇЇ книги читають в Канаді та Америці, також книги видавництва «Ліра» м. Дніпро можна знайти у Києві в Національній бібліотеці імені В. Вернадського, в Національній парламентській бібліотеці, в Книжковій палаті України, в Львівській національній науковій бібліотеці імені В. Стефаника, в Полтавській обласній універсальній науковій бібліотеці імені І. Котляревського, в Полтавській обласній бібліотеці для юнацтва імені О. Гончара.

На заході письменниця подарувала свої книги бібліотекам – філіям № 7 та № 13, а також для користувачів Центральної бібліотеки ПМТГ. 

 
Галина Гайдученко знайшла спільну мову з слухачами, зацікавила їх грою – вікториною, за відповіді якої усі намагалися отримати фішки за подарунок книги від автора.

 






 

 «В своїх книгах я нічого не вигадую, все, про що я пишу, все насправді зі мною відбувається, але лише у снах» - говорить авторка.

Зараз вона пише пять прозових творів, із них звернення з наспівами «Воєнний альбом». Сім’я Гайдученко співпрацює з волонтерами, переводить кошти ЗСУ, в’яже бійцям теплі шкарпетки та передає продуктові набори.


 

 Наприкінці презентації колектив бібліотеки – філії №13 подякував письменниці за цікаву зустріч та подаровані книги. В свою чергу автор книг побажала всім перемоги, здоров’я, успіхів та багато щастя, та залишила відгук про омріяну зустріч-презентацію в бібліотеці.

Коментарі