Книжкова веселка новинок

 11 серпня в бібліотеці – філіалі №13 для дітей відбувся Перегляд літератури «Книжкова веселка новинок». Метою заходу стало ознайомлення користувачів бібліотеки з новими надходженнями. В рамках Дня інформації були представлені нові книги різноманітних жанрів: пізнавальні, детективи, пригоди, світова література,  фентезі, сучасна українська література.  Літні канікули - прекрасна можливість пізнати щось нове, взявши до рук книжку.  Як приємно тримати новеньку, з таємничим змістом, яку ще ніхто до тебе не гортав, що має неповторний запах свіжої друкарської фарби!  Кожна нова книга – це нове знайомство, нові автори та герої, захоплюючі сюжети. 
  Для найменших відвідувачів був проведений перегляд літератури “Зупинись на хвилинку, подивись на новинку ”. Книги для молодших користувачів легкі для сприйняття, містять  багато яскравих ілюстрацій. 

         



















    Для старших користувачів був представлений перегляд  нових надходжень «Дегустація  літературних новинок». Це й захоплюючі твори для підлітків, романи про велике і справжнє кохання, фантастика, пригоди, детективи.

               В нашій бібліотеці кожен користувач зможе віднайти для себе щось цікаве, потрібне серед розмаїття нової літератури. Запрошуємо всіх, хто любить читати і цінує книжки, відвідати бібліотеку та  ознайомитися з представленими новими книгами та взяти їх додому.

          Нехай читання дарує вам радість і приємні миті, наснагу до пізнання нового, а книга буде гарним другом і помічником.


Коментарі