Публікації

Показано дописи з березень, 2014

Творчість юних читачів гуртка " Талановиті пальчики" в бібліотеці філії № 13 для дітей

Зображення
     23 .03.2014року в бібліотеці філії № 13 для дітей   відбуась   знову зустріч з дітками ГО « Твій   Ангел» ,які є членами гуртка « Талановиті пальчики», та який збирає всіх бажаючих займатися творчістю. Ось і цього дня був проведений майстер-клас по темі « Виготовлення квіткової кулі». Провела його   Путря   Світлана Миколаївна. Діти   з задоволенням навчалися виготовляти   чудові кулі ,квіти. Матеріалом для цього дива стали різнокольорові серветки.Діти та дорослі   із задоволенням та цікавістю   відвідують    гурток.   .

Співпраця бібліотеки філії № 13 для дітей з громадською організацією « Твій Ангел»

Зображення
Сп івпраця  бібліотеки філії № 13 для дітей з громадською організацією « Твій  Ангел »     ( керівник  організації Рябченко Т. В)         6 .03.2014 року  була проведена години дозвілля « Територія талантів» з дітьми та батьками громадської організації « Твій Ангел» . Ця   громадська організація опікується дітьми вдів і вдівців.        Завідуюча бібліотекою Моргун Т.І.  ознайомила присутніх  з   бібліотекою ,та привітала всіх жінок ,дівчаток з святом  Весни -8 БЕРЕЗНЯ.       Бібліотекар  Опришко С.І провела   бесіду   « Що  таке квілінг?» та ознайомила  з книжковою виставкою « З Жасмін-це  просто»,а також  провела перегляд літератури « Руками створена краса».      Селівон О. –виконала майстер-клас з квілінгу  а саме –виготовлення листівки на 8- Березня.     

«Вічне і живе Шевченкове слово»

Зображення
  В ІЧНЕ І ЖИВЕ Ш ЕВЧЕНКОВЕ  СЛОВО!!!! Вірші Шевченка завжди остаються цікавими для сучасників. Справдилося пророкування геніальної Лесі Українки, висловлене в поезії « На роковини » (1911) з нагоди 50-річчя з дня смерті, Тараса Шевченка: Усе знесла й перемогла його любові сила. Того великого вогню і смерть не погасила. Українська класична література всім своїм розвитком блискуче підтвердила це. Панас Мирний, Павло Грабовський, Іван Франко, Михайло Коцюбинський, Леся Українка з гідністю несли творчі заповіти Тараса Шевченка, збагачуючи скарбницю світової літератури. Вірші Шевченка та його творчість є живою й діючою силою. Це прекрасно висловив Максим Рильський : ...В сім'ї великій, У цвіту садів прекрасних Буде жити він вовіки, Як безсмертний наш сучасник. В Тарасі Григоровичі Шевченкові ми бачимо нашого сучасника і соратника; він дорогий, близький нам своїм немеркнучим словом, та своїми віршами, його слово звеличує кр