Сонячний настрій дитинства


Щороку в перший день літа відзначається найкраще свято дітей і дорослих Міжнародний день захисту дітей. В цей день у дитячій бібліотеці-філії № 13 Центральної бібліотеки Полтавської МТГ дітей були організовані  веселі цікаві заходи.





До уваги дітей та батьків було представлено книжкову виставку «Хай ваше літо буде книгами зігріте», яку прикрашали кольорові книжки та дитячі періодичні видання для читання у родинному колі. Для юних користувачів відбувся веселий цікавий захід: святкова ігротека  та флешмоб  «Сонячний настрій дитинства». 













Велике захоплення дітей викликали конкурси та ігри в різних  локаціях: вироби з тіста «Літні фантазії», «Веселі бульбашки», жваві руханки. Діти із задоволенням відгадували загадки, перекрути та ребуси, брали участь у вікторині «Відгадай казку». У танцювальному та вокальному флешмобі  «Ми – діти України» учасники свята продемонстрували свої співочі та танцювальні таланти. Лунали пісні та  вірші  про Україну, дитинство.



 Маленькі користувачі мріють про мир та щасливе дитинство, що було висловлено у намальованих побажаннях, якими  вони прикрашали «Дерево добра». За  цікавими іграми та вікторинами швидко та радісно сплинув час. А наостанок усі  присутні з задоволенням фотографувалися у літній фотозоні та  отримали солодкі подарунки , повітряні  кульки.


Коментарі