Презентація картин «Картинки Катеринки»

              

 

 

В бібліотеці-філії №13 для дітей Центральної Полтавської МТГ відбулася презентація персональної виставки картин нашої читачки Катерини  Животок (клас викладача Ірини Пашинської) - «Картинки Катеринки», на якій  були присутні рідні та друзі юної художниці.

 

 

 Дівчина малює з самого дитинства. А починалось усе з простих дитячих малюнків олівцями і  перейшло в те,що юна художниця  вирішила вступити до  Полтавської дитячої художньої школи. Катерина бере участь у виставках  художніх робіт,в першому конкурсі виграла  Гран-прі  на тему «Етнодизайн». Більшість робіт,представлених  на виставці –морський пейзаж, натюрморт. Привертають увагу  художні роботи «На квітучій галявинці», «Життя морського світу», «Сорочинський ярмарок», «Світ у сні», «У круговороті чудес»; українська тематика зображена в роботі «Український стиль». Своє захоплення  красою рідного міста художниця відобразила у  картині «Усі казкові місця Полтави». Квіти-улюблена тема Катерини . Яскраво написані картини «Натюрморт з орхідеєю»,  «Літо у цвіту», «Теплий натюрморт», дивлячись на які можна зрозуміти почуття  та емоції молодої художниці, зарядитися гарним настроєм та позитивом на весь день.

 

 






Ця виставка є початком  творчого шляху Катерини Животок, попереду нелегка праця, пошуки досконалості, росту. Працівники бібліотеки-філії від щирого серця бажають Катерині  нових творчих успіхів.

   А для тих, хто ще не встиг відвідати виставку картин, гостинно запрошуємо до читальної зали бібліотеки-філії №13 для дітей .


 

Коментарі